Térkép betöltése ...
 Főoldal    Serfőző Sándor

Serfőző Sándor

Mobil
06 30 346 1003
Email
terbedesignkft@gmail.com

Névjegy

Kapcsolat

7 Vélemény

 1. Ferenczi Gábor

  Serfőző úr rendkívül hasznos tanácsokkal látott el a kezdetektől. Jól felkészített és alaposan elmagyarázta, hogyan fogunk előrelépni. Mielőtt az ingatlant megépítették volna alaposan átbeszéltünk mindent. Az építkezést folyamatosan felügyelte,így határidő előtt felépült a házunk amit ezúton is köszönünk neki.
  Ferenczi Család

 2. Dezső Ravai

  Sokáig kerestük a megfelelő kivitelezőt saját házunk megépítéséhez, mire megtaláltuk Benjámint és csapatát.
  Segítőkész ember, aki a csapata és saját maga tapasztalatával megvalósította álmaink otthonát.
  köszönet az egész csapatnak!!

 3. Attila Boros

  Több épitőipari céget felkerestem árajánlat miatt de messze a balaton1 adta a legjobb árat. Még ezek után is gondolkodtam a Balaton1 en mert arra gondoltam, hogy biztos a minőség rovására fog menni az alacsonyabb ár de erre is rácáfoltak a fiuk. Nagyon megvagyok elégedve a minőséggel a segitőkészséggel és a házammal is mostmár. Tényleg örülök, hogy ilyen szép családi házat épitett nekem a Balaton1.com. Nagyon örülök annak is hogy ezt leirhattam hiszen igy ön aki olvassa ezt tudhatja, hogy egy megbizható cég fogja épiteni a házát.

 4. Alex Logan

  Tisztelt mindenki ! A Balaton1 céget egy Siófoki hotel megépitésével kapcsolatban kerestük fel 2016 decemberében ami a Batthyány Lajos u alatt épül. ( A Hotel jelenleg is épités alatt van ) Az épület Oroszoké, ők nem tudnak magyarul ezért engem mint ügyintézőjüket kértek meg, hogy irjak véleményt a cégről. Sajnos nincs időm oldalakat irni de röviden arról van szó, hogy Benjamin a parterével vállalta el a munkát és teljes mértékben megvannak elégedve az orosz tulajdonosok velük.

 5. Tamás Loczi

  Az épitkezést kb 2 hét késéssel fejezték be de összességében precíz, jó munkát végeztek.
  Üdv : Tamás.

 6. Kovács Anna

  Hát ide tényleg lehet irni regisztráció után, nagyon jó. Azt hittük, hogy csak kamu ez a véleményirás itt. Ha már irhatunk akkor mi egy fiatal pár vagyunk és mi is ezt a céget vettük fel, hogy épitse meg otthonunkat. Ez a cég az elején ránkhozta a frászt mert eléggé megcsusztak a munkával, illetve mert adódtak olyan költségek amire nem számitottunk. Pl a földelviteli költség több lett, tégla is több kellett meg ilyen apróságok…… Később kiderült hogy a kiirás alapján készült az árajánlat igy végül is nem a cég hibája volt ez a rész hanem a tervezőé. Sajnos a tervező kevesebb anyaggal számolt a kiirásnál. Tehát, az elszámolással minden rendben volt viszont ami még meglepett bennünket, hogy a végére szinte behozta a cég a lemaradást. Mindösszesen másfél hetet csúsztak az átadással ami azért valjuk be nem sok. A munkával elégedettek vagyunk és csak a kicsi csúszás miatt adunk 4 csillagot. Összességében ajánlom a céget mert tényleg klasz munkát csináltak.

 7. Katalin Pelyi

  Mindig elérhetőek telefonon a munkások segitőkészek a területen, igy én teljesen elégedett vagyok. Véleményem szerint a házunk épitése jól halad.

Bejelentkezés szükséges
Translate »