Cégünkről
 Főoldal    Cégünkről

Bemutatkozik a Terbe Design Épitőipari Kft

A budapesti székhelyű, és veszprémi telephelyű Terbe Design Kft., kartonbútorok készítésével, kisebb lakás- illetve házfelújításokkal foglalkozó vállalkozásból fejlődött napjainkra, Veszprém, Fejér és Somogy megyében jelen lévő, építőipari generálkivitelező vállalattá.

 

Cégünk mottója: építőipari generál-kivitelezés első osztályú minőségben, amely tevékenység során segítünk megbízóinknak, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, hosszú távon, nagy értéket létrehozni, amelyet reményeink szerint egészségben, boldogságban élvezhetnek sok sok éven keresztül.

A következő lap lehetne a CÉGÜNKRŐL

A TERBE DESIGN ÉPÍTŐIPARI KFT. A JÖVŐÉRT, ÉS AZ ÖN KÉNYELME ÉRDEKÉBEN FEJLŐDIK FOLYAMATOSAN.

A tervezéstől, a megbeszéléseken át, folyamatos egyeztetés mellett a kivitelezés végéig biztosítjuk Önnek a minőségi és gyors munkavégzést.  Biztosítékot kollégáink szakmai felkészültsége mellett, többek közt cégünk garanciavállalása is jelent.

Az alábbi főbb szakterületeken végezzük mindennapi munkánkat:

 • – Generálkivitelezés
 • – Szerkezetépítés
 • – Befejező szakipari munkák
 • – Hő és Vízszigetelés
 • – Gépészet (Víz-Gáz-Fűtés, Hőszivattyú és Klíma)
 • – Villanyszerelés (Erős és Gyengeáramú rendszerek kiépítése, karbantartása, Napelem rendszer)
 • – Átadás után is vállaljuk komplett rendszerének karbantartását.
Folyamatosan figyeljük az építőipar és a szakma fejlődését a világban, így igyekszünk mindig a legegyszerűbb és legjobb megoldást nyújtani Ügyfeleink részére. A modern technika és technológia felhasználásával már számítógépes tervezés és költségkalkuláció, nyomon követhető projekt, valamint nagyon sok olyan eszköz áll még cégünk szolgálatában, mely szakértelmünk mellett elősegíti a projekt teljes körű megvalósítását, az Ön igényei szerint.
 

Célunk, hogy egy új ingatlan építésekor, vagy egy már meglévő kibővítésekor, netán felújításakor minden terhet levegyünk az Ön válláról. Cégünk több éves szakmai tapasztalatának és kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően magas minőséget kínál a honi generálkivitelezői szegmensben, ezáltal garantáljuk, hogy a tervezéstől a teljes körű kivitelezésig megvalósítjuk a legvadabb álmait is, legyen szó akár egy komplett, többszintes lakóházról, akár egy kisebb garázsról.

Nekünk nincs szükségünk másra, csak arra, hogy megossza velünk terveit és álmait a leendő munka kapcsán, és a szükséges papírmunkát követően nem is marad más dolga, mint hátradőlni, és élvezni, ahogy mi mindent elintézünk Ön helyett. Földmunka? Építőanyagok? Vállalkozók összeegyeztetése? Minőségellenőrzés? Nálunk bármi szóba jöhet.

pipaSzolgáltatásaink

Generálkivitelezőként „ full service” megoldást kínálunk ügyfeleinek:

megepitjuk jo

Új kulcsrakész ingatlanok építese már 290ezer Ft / nettó m2 -től !

Teljes körű Generál kivitelezés megfizethető áron !

alapozások

falazások

vasszerelések, zsaluzások

betonozások, aljzatképzések

ácsszerkezet, tetőhéjalások

vakolások

villany,  vízszerelés

prémium minőségű, energiatakarékos családi házak

passzív házak

gyors és költséghatékony ipari- és kereskedelmi létesítmények

Legfontosabb feladataink generálkivitelezőként

Azzal a céllal működtetjük vállalkozásunkat, hogy az építkezés és a felújítás tekintetében bármit A-tól Z-ig meg tudjunk valósítani az ügyfél kérésnek megfelelően. A gyakorlatban azonban ez rengeteg feladatkört lefed. Hogy melyek ezek?

Tervezési és engedélyeztetési munkák

Egy lakóház (akár passzívház is), egy új helyiség vagy egy különálló garázs felépítéséhez egyaránt szükség lesz a megfelelő tervrajzok elkészítésére, valamint a kapcsolódó engedélyek beszerzésére. Amennyiben egyedül szeretnénk elvégezni ezeket a teendőket, rengeteg jogszabályt és definíciót meg kell ismernünk, miközben nemcsak sok pénzre lesz szükségünk, hanem megannyi időre és türelemre is ahhoz, hogy végigjárjuk a bürokratikus útvesztőket.

Cégünk akár egy komplett családi ház felépítésekor is átvállalja az összes tervezési és engedélyeztetési munkát, mindezt az ügyfél kívánságaival és követelményeivel maximális összhangban, folyamatos egyeztetés mellett.

Külső munkák

Akár komplett lakóház felépítéséről, akár felújításról van szó, rengeteg folyamat van, ami kültéri munkavégzést kíván. Ezek többsége szakképesítést és gyakorlatot igényel, vagyis rengeteg vállalkozóval kell egyeztetnünk, ha a tervrajzon látható, és a lelki szemeink előtt megjelenő eredményt szeretnénk viszontlátni.

FONTOS: cégünk vállalja már kész tervrajzok alapján is az építkezést, ha azok megfelelnek a jogszabályi követelményeknek.

A külső munkálatok közé soroljuk a földmunkákat, az alapozást, a betonozást, az aljzatkialakítást, a falazást, a zsaluzást, a vakolást, a kertépítést, a térburkolat készítését, valamint egy gépkocsibejáró vagy terasz kialakítását is. Ezen felül ide sorolható még a hőszigetelés, a homlokzati színezés, a tetőszerkezet kialakítása, a csatornázás és az egyéb bádogos munkák, melyek szintén portfóliónk részét képezik, akár új kialakításról, akár felújításról van szó.

Belső munkák

A házépítés vagy a felújítás során nemcsak külső-, hanem belső munkálatokra is szükség van. Sőt mi több, ebben az esetben sokkal több területről kell gyűjtenünk szakembereket, hiszen legalább 5-10 különböző vállalkozó munkájára lesz szükség ahhoz, hogy egy lakás kulcsrakész állapotban átadható legyen. A generálkivitelezés egy új ingatlan felépítésekor ugyanis pontosan az, hogy Ön a legmagasabb minőségben, költözhető állapotban kapja meg leendő otthonát.

A belső munkákhoz az olyan alapvető kőművesmunkák mellett, mint a falazás, az aljzatkialakítás vagy a vakolás, rengeteg burkolási teendő társul, így a legkülönfélébb- hideg- és meleg burkolatok lefektetése mellett különböző hang- és hőszigetelések kialakítása, álmennyezetek szerelése, gipszkartonozás, nyílászáró telepítés, valamint festés-mázolás is történik. Ide soroljuk továbbá a különféle épületgépészeti szereléseket, így a víz-, gáz- és elektromos hálózat kialakítását, a fűtésrendszert, valamint a szellőzési szisztémákat is.

Generálkivitelező nélkül nagyot bukhatunk

Azon túl, hogy a generálkivitelezés egy rendkívül kényelmes szolgáltatás, hovatovább nyilvánvalóan van egy bizonyos extra költsége, végső soron minden téren csak nyerhetünk vele az egyéni építkezéshez mérten. Hogy miért?

 • Nekünk kell intéznünk mindent a tervezéstől és az engedélyektől kezdve, a vállalkozók felkutatásán és összehangolásán át a leglényegtelenebbnek tűnő munkafolyamatokig bezárólag. Ez rengeteg időt vesz el a mindennapi életünktől, ami – főként családosoknak – megfizethetetlen kiesés.
 • Az idő mellett generálkivitelező nélkül nagyon sok pénzt is elbukhatunk. Milliónyi zsákutcába botolhatunk már az engedélyek beszerzésekor, könnyen választhatunk rossz vállalkozókat, és ha egy elrontott munkafolyamatra több épült, akkor a veszteségeink akár milliós nagyságrendre is rúghatnak. Mindezt tetézi, hogy ezek után futhatunk majd a pénzünk és az igazunk után, ha időben be akarunk költözni, új kivitelezőt kell keresnünk, és újra ki kell fizetnünk a pénzt.
 • A vállalkozó azonban nem minden, az általuk használt alapanyagokat szintén nekünk kell berendelnünk az építési telekre, ami rengeteg fejtörést okozhat. Nehéz megbízható tüzépet találni, ha nem ismerjük a gyártókat, könnyen belefuthatunk rosszabb minőségű építőanyagokba, ez ismét minőségi problémákat vethet fel, miközben újabb felesleges pénzkidobásra kerül sor.
 • Ha úgy döntünk, hogy magunk állunk neki az építkezésnek, készüljünk fel rá, hogy rengeteget kell tanulnunk, minden folyamatnak az elméletét el kell sajátítanunk, máskülönben nem tudunk megfelelő minőségellenőrzést végezni. Ennél is kellemetlenebb lehet sokaknak, hogy ilyen esetben néha be kell piszkolni a kezünket, márpedig házat építeni, bővíteni, sőt felújítani egyaránt nagyon kemény munka.
 • Generálkivitelezőként ezeket a munkafolyamatokat részben vagy teljes egészében is le tudjuk venni az Ön válláról, hogy mindvégig a mindennapi teendőkre, a családra, netán éppen a költözésre tudjon koncentrálni.

pipaMiért a Terbe Design Épitőipari Kft ? 

Miért a Terbe Design?

 • Mert a pincétől a padlásig, a tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk kulcsrakész családi házak felépítését, már meglévő ingatlanok bővítését, sőt a különféle kapcsolódó felújítási munkálatokat is, miközben az egyedi igényekre és kérésekre szintén ritkán mondunk nemet.
 • Megbízhatóságunk mellett nagy erényünk a gyorsaság. Tévedés azt hinni, hogy egy ház felépítése évekig tart, hogy egy felújításra hosszú hónapokat kell várni, ha minket választ, azzal a magas szintű minőség mellett a gyors és precíz munkavégzést is választja.
 • Rejtett költségek nélkül dolgozunk. Nemcsak rengeteg gondot és szervezést vesszük le a válláról, hanem megajándékozzuk a gondtalan építkezés örömeivel is.
 • Nálunk nem kell aggódnia az elérhetőség és a folyamatos kontroll hiányától. Garantáltan a munkafolyamat bármelyik fázisában el tud érni minket, ellenőrizni tudja a munkát, sőt mi több, ameddig lehetőség van rá, akár még változtatni is tud bizonyos dolgokon, ha a tervek és a költségek engedik.
 • Ön bizonyára éppen eleget stresszel a mindennapokban ahhoz, hogy legalább az építkezés kapcsán megússza az idegeskedést. Mi garantáljuk, hogy semmi miatt nem kell aggódnia, sem a minőség, sem a határidők kapcsán, ha elérkezik a szerződésben foglalt határidő, a munka készen vár majd önre, akár egy családi ház építéséről, akár egy szimpla felújításról volt szó.
 • Vállalkozásunk egyik legnagyobb előnye, hogy garantált, hogy munkáinkhoz a legjobb minőségű alapanyagokat tudjuk biztosítani, méghozzá kimagasló mennyiségben és versenyképes árakon.

*

*

 .

Új házak építése Veszprém Generálkivitelezés Veszprém épitőipari cégek veszprém Kőműves Veszprém Új családi ház építése Székesfehérvár Generálkivitelezés Székesfehérvár épitőipari cégek Székesfehérvár Kőműves Székesfehérvár Modern házak épitése Balaton Kulcsrakész ház építés Héviz Kőműves Héviz épitőipari cégek Héviz Építőipari cégek Balaton olcsó házak kivitelezése olcsó ház építése Generálkivitelezők Balaton Új családi ház építése Pápa generálkivitelező Pápa épitőipari cégek Pápa Kőműves Pápa Új ház épitése Balatonfüred Generálkivitelező Balatonfüred Kőműves Balatonfüred épitőipari cégek Balatonfüred Generálkivitelező Balatonalmádi Új családi ház épités Balatonalmádi Kulcsrakész házak Balatonalmádi épitőipari cégek Balatonalmádi Kőműves Balatonalmádi Kulcsrakész házak épitése Balatonfüred Ház felújitás Balatonfüred Ház felújitás Veszprém olcsó házak épitése Veszprém olcsó új házak épitése Veszprém olcsó új házak épitése Székesfehérvár új házak épitése Siófok generálkivitelező Siófok új házak épitése Kőműves Siófok épitőipari cégek Siófok Keszthely generálkivitelező Keszthely generálkivitelező Kőműves Keszthely épitőipari cégek Keszthely Zamárdi új házak épitése Zamárdi Generálkivitelező Kőműves Zamárdi épitőipari cégek Zamárdi Zalaegerszeg családi ház kivitelezés Zalaegerszeg új házak épitése Zalaegerszeg épitőipari cégek Zalaegerszeg olcsó új házak épitése Zalaegerszeg olcsó új házak épitése Kőműves Zalaegerszeg Győr Generálkivitelező Győr új házak kivitelezése Győr épitőipari cégek Győr Kulcsrakész ház Győr családi ház kivitelezés Győr Kőműves Győr

Vélemény, hozzászólás?

Translate »