Térkép betöltése ...
 Főoldal    Modern Faház mobilház Székesfehérvár

Modern Faház mobilház Székesfehérvár

Székesfehérvár,
Hungary
6.000.000Ft Építési ajánlat
Új építésű ingatlanok
  • 9999+
  • 0
  • 1 Bedroom
  • 1 Bathroom
  • 20 nm
Serfőző Sándor
Serfőző Sándor
Kapcsolat

Leírás

Házépités generálkivitelezés új ingatlanok épitése Székesfehérvár Új családi ház építése Székesfehérvár Generálkivitelezés Székesfehérvár épitőipari cégek Székesfehérvár Kőműves Székesfehérvár Modern házak épitése

Miért válasszuk a faházat?

A házépítés életünk jelentös döntése –  szükségleteinket és igényeinket lehetöségeinkhez mérten próbáljuk a legkedvezöbb módon megvalósítani. A faanyagból való építkezés, úgy az anyagi ráfordítás, mint az építés időtartama szempontjából figyelemre méltó alternatíva. Az egészséges életmód hívei számára nem kevésbé jelentős a természetes anyagok – mint környezetünk körülhatárolója – jelenléte.

A világszerte ismert, közkedvelt mobil otthonaink olyan, fém- szerkezetes, szendvicspanel falakkal rendelkező, fa falakkal, teljes komforttal felszerelt épületek, amelyeket darabokban kamionon szállítunk a megrendelő által megjelölt helyszínére.
A telepítés és a közművek bekötését követően a mobil otthonok 1 max 2 héten belül beköltözhetők. Nem igényel alapozást, ha pedig később a tulajdonos el akar költözni, szükség szerint szétszerelve áttelepítheti a már megszokott otthonát az új helyre.

Kinek ajánljuk ezt a modern faházat ?

Elsősorban azoknak akik nyaralót szeretnének. Ha önnek van egy kis darab teleke de nem akar rá épiteni akkor ez egy tökéletes megoldás. Továbbá, turizmusban, szobakiadásban gondolkodoknak is a figyelmebe ajánljuk mert ez a modern faház 1 max 2 szezon alatt visszahozza a teljes árát !

Figyelem ! 

Ez a modern faház CSAK nettó 6 millió Ft ! Verhetetlen ár !

Terület :

Bruttó kb 30 m2

Nettó 20 m2

Rendelje meg még ma !

*

*

Hitel - Kapcsolat

Felszereltség

víz
alacsony rezsi
jó elrendezésű
csendes
világos
villany

További információ

No additional information.
Translate »